Alman Çoban Köpeği - Alman Kurdu - German Shepherd Dog
23 Mayıs 2012, 04:28:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: ..Sitemizin "Giriş Sayfası" için Tıklayınız..»   
...A.Ç.K Hakkında En Geniş İçerikli Bilgi Portalı...
...Türkiye'nin en iyi A.Ç.K sitesi...
Facebook Bizi Konuşuyor,Tıklayın..»
Anket: Sitemizi nasıl fark ettiniz?

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4 aylık alman kurdum havlamıyor  (Okunma Sayısı 1326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rewwerrew
Yeni Üye
*

Forum Tepkisi 0

« : 23 Ocak 2011, 12:16:47 »

bahçeli evimizde bekçilik yapması için aldığımız Odin adını verdiğimiz alman kurdu oğlumuz 4 aylık oldu ama hala havlamıyor. Genellikle kulubesinde duruyor. kulübesinin etrafını 1.5m-2.5m çitle çevrilmiş durumda yani kulübesinden çıkıp etrafında gezebiliyor. çit olduğu için de bağlamıyoruz. bazen evin ön tarafında ağaca bağlıyorum ancak o zaman ben ortalıkta olmayınca ağlamaya benzer havlamaya başlıyor. bir iki dakika sonra onu da kesiyor etrafa bakınıp meşgul olacak şeyler arıyor. havlamasını nasıl sağlarım?

gerçekten çok tuhaf nazlı bir bebek gibi huyları da var eğer onunla ilgilenmiyorsam kızdığım bir şeyi alıyor ve kovalamamı istiyor kovalamazsam sürekli yanıma gelmeye başlıyor ve patilerini savurup komik bir şekilde etrafımda yürümeye başlıyor sonra o beni kovalıyo XD
HacerHülya
Yeni Üye
*

Forum Tepkisi 0

« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2011, 17:32:09 »

! yaşında dişi yavrum var. sanırım   9 aylık olunca havlamaya başladı. Şimdi   istediği her an bir canlı ile karşılaşınca havlıyor
iskaya69
Yeni Üye
*

Forum Tepkisi 1

« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2011, 18:50:48 »

benimkiside 3 aylık oldu nerdeyse daha hiç sesini duymadım. gece yalnız bırakıyom  ne havlaması var ne ağlaması bazen dilsiz olduğunu düşünüyorum .) Cheesy
Rotweiler
Yeni Üye
*

Forum Tepkisi 0

« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2012, 05:25:41 »

Havlamaması Daha İyi Herkez Ulumasından Şikayet Ediyor  laugh Ama Oyun Oynarken Filanda Havlamıyorsa Sorun Var Demektir.

Asparagas
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!